Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Погода: на ніч буде холодніше (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 11 лютого.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: на ніч буде холодніше (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Світлани Гончаренко сьогодні, 11 лютого, буде хмарно з проясненнями, вдень без істотних опадів

Вітер північний, 3 – 8 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 11 лютого було у 1958-у році – плюс 8,5 градуса, найхолодніше – у 1956-му – мінус 27,4 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 11 лютого було у 1958-у році – плюс 8,5 градуса, найхолодніше – у 1956-му – мінус 27,4 градуса.

Народний прогноз погоди:

11 лютого відзначається перенесення мощів священномученика Ігнатія Богоносця. У минулі часи цього дня наші пращури слухали ліс: якщо він шумів – чекали відлиги. Вважається, що з 3 до 11 лютого проходять сім морозних ранків, коли мороз особливо лютує. Погода цього дня часто бувала мінливою, тому про неї говорили: «і теплом приголубить, і морозом віддубасить».

Прогноз погоди на завтра:

12 лютого буде хмарно з проясненнями, без істотних опадів. Вітер північно-східний, 3 – 8 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 5 до 10 градусів морозу, вдень – від 1 до 6 градусів морозу.

 

Джерело: Джерела: Український гідрометеоцентр, Волинський гідрометеоцентр, Sinoptik.ua.
Telegram Channel