Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Ківерцівському районі дали житло двом сиротам

Ківерцівська РДА

У Ківерцівському районі дали житло двом сиротам

Трикімнатний дім вартістю 750 тисяч гривень придбали завдяки співфінансуванню

Голова Ківерцівської районної державної адміністрації Валерій Ткачук, очільник районної ради Василь Хмілевський та керівник Цуманської ОТГ Анатолій Дорошук учора вручили ключі від будинку Олені Мельник та Володимиру Люфту, які вступають у доросле життя без підтримки батьків, повідомляє Ківерцівська РДА.

Трикімнатний дім з кухнею, побутовими приміщеннями, надвірними будівлями - соціальне помешкання вартістю 750 тисяч гривень (загальною площею 106.4 кв. м) — придбали завдяки співфінансуванню з обласного, районного та Цуманського селищного бюджетів. Господарі залишили для майбутніх жителів деякі меблі, господарський інвентар.

Будівлю планують поділити на дві рівноцінні половини з окремими входами. Попередні власники передали і велику земельну ділянку. 

За словами голови Цуманської ОТГ Анатолія Дорошука, будівлю планують поділити на дві рівноцінні половини з окремими входами. Попередні власники передали і велику земельну ділянку.

Опікун Володимира - Микола Крикота подякував представникам влади і запевнив, що через рік, після закінчення навчання в Старовижівському ліцеї, хлопець приїде у власну домівку. Голова РДА Валерій Ткачук пообіцяв допомогти юнаку з працевлаштуванням. А селищна рада підтримає Олену, яка незабаром стане мамою.

Telegram Channel