Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Що дасть реформа служби зайнятості?

Волинь-нова

Що дасть реформа служби зайнятості?

З 2 лютого 2018 року на території Любешівського району створено Любешівську районну філію Волинського обласного центру зайнятості

Ключовим принципом реорганізації є створення сучасної соціальної сервісної служби для клієнтів: для роботодавців – це якісний та швидкий підбір кваліфікованих працівників, для безробітних та шукачів роботи – оперативне сприяння зайнятості та розвитку професійної кар’єри. Про це інформує сайт райдержадміністрації.

Для презентації шукачів роботи застосовуються відеорезюме, використовується дистанційне спілкування з роботодавцями – онлайн-співбесіда, що може проводитися як в індивідуальній, так і в груповій формах.

Реорганізація супроводжується запровадженням сучасних інформаційних технологій. Зокрема, для презентації шукачів роботи застосовуються відеорезюме, використовується дистанційне спілкування з роботодавцями – онлайн-співбесіда, що може проводитися як в індивідуальній, так і в груповій формах. Крім того, використовуються відеопрезентації та відеовакансії підприємств.

Олена ВОЛИНЕЦЬ
 

Telegram Channel