Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Ви вже зареєструвалися на ЗНО-2018?

Znaj.ua

Ви вже зареєструвалися на ЗНО-2018?

Що потрібно для успішної участі у зовнішньому незалежному оцінюванні

Самостійно або за допомогою осіб, відповідальних за здійснення реєстрації, сформувати заяву-реєстраційну картку зі спеціальної програми на сайті УЦОЯО.

Випускники закладів освіти, а також учні (слухачі) закладів професійно-технічної освіти та вищої освіти, які складатимуть ДПА з української мови у формі ЗНО реєструються у своїх навчальних закладах.

Випускники минулих років можуть звернутись у пункти реєстрації за консультацією у Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти

(вул.Винниченка,31, каб. 28, м. Луцьк, Волинська область 43000 , понеділок-п'ятниця 09ºº-13ºº)

Луцький інститут розвитку людини Університету "Україна" (вул. Георгія Гонгадзе, 5, м. Луцьк, Волинська область 43020, понеділок-п'ятниця 09ºº-17ºº Обід 13ºº-14ºº)

Формування пакета реєстраційних документів, у який входять:

1) реєстраційна картка (з програми реєстрації)

2) копії документів, що посвідчують особу: паспорт (завірити копію особистим підписом та написом «згідно з оригіналом»)

3) копія атестата (лише для випускників попередніх років) чи оригінал довідки (для студентів закладів вищої освіти І-ІІ р.а. та професійно-технічної освіти, які не здають ДПА, але здобувають у 2018 році повну загальну середню освіту);

4) додаткові документи за потреби: оригінал висновку закладу охорони здоров’я форми 086-3/о; копія документа про зміну прізвища; заява і підтвердження про перебування за кордоном; нотаріально завірений переклад українською мовою іншомовних документів.

Надсилання пакета реєстраційних документів: випускники середніх навчальних закладів передають комплект документів до свого закладу освіти, який надсилає реєстраційні документи у ЛРЦОЯО ;

інші категорії абітурієнтів самостійно надсилають пакет документів на адресу ЛРЦОЯО (вул. Шевченка, 116 корп.2, м. Львів, 79039) рекомендованим листом до 19.03.2018 (за відтиском поштового штемпеля).

Якщо протягом двох тижнів з часу надсилання пакета з реєстраційними документами, ви не отримали відповіді, звертайтесь до Львівського регіонального центру. У випадку внесення змін новий пакет документів відправляється до 02.04.2018 (за відтиском поштового штемпеля).

Контакти ЛРЦОЯО: www.lv.testportal.gov.ua (032) 2422660 – телефон гарячої лінії.

Успішної Вам реєстрації!

Telegram Channel