Курси НБУ $ 39.64 € 42.30
Оце так бізнесвумен: шахрайка з Мар’янівки навчилася «торгувати» з усією Україною!

«Маю до кольору до вибору, але спочатку заплатіть аванс!»

Фото із сайту «Кримінальна Україна».

Волинь-нова

Оце так бізнесвумен: шахрайка з Мар’янівки навчилася «торгувати» з усією Україною!

Жертвами інтернет-злодійки… з нібито Горохівщини стали близько двох десятків жителів різних областей країни – від Львова до Одеси та Луганщини

У ході розслідування шахрайських дій особи зі селища Мар’янівка, яка надурила десятки жителів із всіх регіонів України, горохівські слідчі встановлюють нові факти: мешканки Київщини перерахували дурисвітці 241 і 325 гривень за міражний тюль, із Запорізької області на рахунок шахрайки надійшли 400 гривень за керамічний посуд, із Житомирщини – 1540 гривень теж за тюль, пенсіонерка з Одеси здійснила передоплату за тюль і штори в сумі 409 гривень.

Люди, ошукані через власну безпечність, від якої постійно застерігають горохівські правоохоронці, не перестають жалітися про збитки. 

Ми вже повідомляли про трьох молодих господинь із Рівненщини, чотирьох – з Львівщини, а також мешканки Миколаївщини, котрі перерахували  430, 360, 615, 250, 435, 603, 783 гривні  за облюбований на сайті дешевий тюль.

Дві теж рівненчанки були певні, що за 380 і 820  гривень вони купили гарну постільну білизну. 29-річна жінка з Івано-Франківщини і 41-річна  зі Львівщини аж у Горохівському районі чомусь вирішили придбати чоботи та й зробили переказ на вказаний дурисвіткою рахунок на суми 331 і 231 гривню.

Порівняно дешеві штори з проханням авансу в сумі 478 гривень сподобалися, наче кіт у мішку, 30-річній черкащанці. За небачений шкільний рюкзак частково 700-ма гривнями розрахувалася мешканка з Херсонщини, за посуд 670-ма гривнями – луганчанка. ..

Словом, люди, ошукані через власну безпечність, від якої постійно застерігають горохівські правоохоронці, не перестають жалітися про збитки. 

І все ж: скільки вервечка не в’ється, та таки закінчується…

Леся ВЛАШИНЕЦЬ.

Telegram Channel