Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Стало відомо, які заклади на Волині добудують у 2018-му

Волинська ОДА

Стало відомо, які заклади на Волині добудують у 2018-му

Сьогодні під час оперативної наради в голови облдержадміністрації Володимира Гунчика розглянули підсумки виконання місцевих бюджетів, рух коштів через казначейство, заслухавши представників головних фінансових структур краю

Найперше, керівник найвищої виконавчої гілки влади в області окреслив першочергові завдання, над якими працюватимуть упродовж тижня. Серд них: продовження роботи членів профільної комісії щодо оцінювання проектів, які фінансуватимуть цьогоріч за кошти Державного фонду регіонального розвитку. Голова облдержадміністрації закликає фахівців якнайшвидше завершити роботу, адже у цьому році фінансування можуть розпочати вже у квітні, йдеться на сайті Волинської ОДА.

Серед переліку є чотири перехідних проекти, які фінансуватимуть першочергово: школи у селі Любохини Любешівського району та Осівці Камінь-Каширського району, дитсадок смт Ратне, Іваничівська центральна районна лікарня та дитсадок у селі Старосілля Манецького району.

Варто зазначити, що серед переліку є чотири перехідних проекти, які фінансуватимуть першочергово: школи у селі Любохини Любешівського району та Осівці Камінь-Каширського району, дитсадок смт Ратне, Іваничівська центральна районна лікарня та дитсадок у селі Старосілля Манецького району. Усі вони не потребують оцінювання, тому за наявності співфінансування з місцевих бюджетів, роботи можна розпочинати уже за сприятливих погодних умов, адже їх здача запланована уже на 2018-ий рік.

Telegram Channel