Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
Загадково зник військовий, якого три тижні тому звільнили з полону

Україна молода

Загадково зник військовий, якого три тижні тому звільнили з полону

Перед тим заїхав до батьків і був чимось стурбований

Військовий Роман Савков, якого 24 січня звільнили з полону, не виходить на зв'язок з 3-ї ночі 11 лютого.

Додому заїхав тільки на хвилину, взяв у матері грошей, деякі документи і поїхав назад у Київ. Після того від нього жодного дзвінка. Два номери телефону поза зоною, пише Gazeta.ua з посиланням на  20 хвилин.

І раптом вночі стук у двері. Дивлюся, Роман стоїть, а біля воріт машина таксі. Його приїзд додому вночі став несподіванкою. Каже: «Ой, мамо, тут така ситуація. Я на хвилину. Треба взяти деякі документи і назад, бо рано маю бути в госпіталі».

«Рома знаходиться у Києві у госпіталі на лікуванні. 8 лютого їздили до нього привітати з днем народження. І раптом вночі стук у двері. Дивлюся, Роман стоїть, а біля воріт машина таксі. Його приїзд додому вночі став несподіванкою. Каже: «Ой, мамо, тут така ситуація. Я на хвилину. Треба взяти деякі документи і назад, бо рано маю бути в госпіталі»», – говорить мати військового.

Мати каже, що син навіть не присів. Взяв якісь документи, попросив грошей. Казав, нібито має щось з правами водія владнати. Земляки Романа кажуть, що хлопець взяв дома 10 тисяч гривень.

Після зустрічі військовий не відповідав на дзвінки і не дзвонив.

Telegram Channel