Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Погода: водії, будьте обережні – на дорогах ожеледиця! (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 13 лютого.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: водії, будьте обережні – на дорогах ожеледиця! (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Світлани Гончаренко сьогодні, 13 лютого, очікується хмарна погода, невеликий сніг

На дорогах ожеледиця. Місцями слабкий туман. Вітер східний, 3 – 8 метрів за секунду. Температура повітря по області вдень – від 4 морозу до 1 градусу тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 13 лютого було у 1995-у році – плюс 9,4 градуса, найхолодніше – у 2003-му – мінус 27,0 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині.
Такою буде погода сьогодні на Волині.

Найтепліше 13 лютого було у 1995-у році – плюс 9,4 градуса, найхолодніше – у 2003-му – мінус 27,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

13 лютого вшановується пам’ять святителя Микити, затвірника Печерського. У народі святий Микита вшановується як охоронець від пожеж, блискавок і засухи.

Наші пращури помітили: якщо вдень 13 лютого з’явиться іній, то снігу в ніч на 14-е не буде, а якщо сніг все ж випадав, готувались до відлиги. Якщо цього дня посилювався вітер, вважалось, що він буде ставати все сильнішим, поки не перетвориться на буран.

Прогноз погоди на завтра:

14 лютого очікується хмарна погода, без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Місцями слабкий туман. Вітер східний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 4 до 9 градусів морозу, вдень – від 5 градусів морозу до нуля.

 

Telegram Channel