Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському масово ревізують магазини

podrobnosti.ua

У Володимирі-Волинському масово ревізують магазини

Як вже інформували раніше, у зв’язку зі скаргами жителів на порушення правил торгівлі в магазинах у лютому цього року в місті почала працювати робоча група в складі працівників управління економічного розвитку та інвестицій, держпродспоживслужби, відділення муніципальної варти

В ході  обстежень робоча група інспектувала  наявність особистих медичних книжок, терміни проходження працівниками медичного огляду, строки та умови реалізації продукції, наявність її маркування та супровідних документів, дотримання  умов зберігання продовольчих товарів,   проведення дезінфекції обладнання та приміщень тощо, йдеться на сайті Володимир-Волинської міськради.

З початку місяця обстежено  супермаркети «Вопак», «Салют», «Наш край», магазин «Вік». За результатами проведеної  роботи суб’єктам господарювання надано рекомендації щодо усунення виявлених порушень, роз’яснено про відповідальність за ці порушення згідно  чинного  законодавства.

Один  підприємець, який здійснює роздрібний продаж товарів  в магазині  «АВС» по вул. Поліської Січі,   не допустив робочу групу до обстеження .

Слід зазначити про розуміння як зі сторони продавців, так і  зі сторони суб’єктів господарювання, тому що всі вони мають бажання працювати у правовому режимі.

Разом з тим,  один  підприємець, який здійснює роздрібний продаж товарів  в магазині  «АВС» по вул. Поліської Січі,   не допустив робочу групу до обстеження.

Робота по проведенню обстеження продовольчих магазинів з метою забезпечення  споживчого ринку міста якісними та безпечними товарами,буде проводитись і надалі.

Telegram Channel