Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
На чергові роковини загибелі Михайла Ілляшука у Володимир приїхала вся рота

Район. Володимир-Волинський

На чергові роковини загибелі Михайла Ілляшука у Володимир приїхала вся рота

Вшанувати пам'ять воїна АТО Михайла Іляшука в третю річницю його загибелі у Володимир-Волинському зібрався весь особовий склад радіо-технічної роти та родина Героя

Про це повідомляє Район.Володимир-Волинський.

До них долучилися Микола Мороз з Володимир-Волинської міської ради та представники духовенства під керівництвом преосвященного Матфея – єпископа Володимир-Волинського і Турійського.

Старший сержант Михайло Ілляшук з Володимира-Волинського, начальник радіостанції окремого радіолокаційного взводу, загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу російськими бойовиками з боку Горлівки з РСЗВ «Смерч» Краматорського аеродрому, прикривши собою побратимів.

Не обійшлося й без військових гостей: від імені керівництва та особового складу Галицько-Волинської радіотехнічної бригади віддати данину пам’яті старшому сержанту Ілляшуку до його рідної роти приїхали ТВО командира бригади полковник Андрій Ніколенко та командир батальйону підполковник Михайло Опря.

 

Під час поминальної служби до присутніх звернувся військовий капелан УПЦ КП радіотехнічної бригади отець Мар’ян Сеник: «Людина гідно пройшла свій життєвий шлях, не ухиляючись від обов’язку і відповідальності. Велика шана батькам, що виховали сина в дусі патріотизму й любові до своєї землі. Висловлюємо найщиріші співчуття найближчим людям: батькам, синові й дружині - неможливо розрадити ваше горе, але ви знаєте, що ваш син, тато, чоловік – Герой!»

 

Довідково:

Старший сержант Михайло Ілляшук з Володимира-Волинського, начальник радіостанції окремого радіолокаційного взводу, загинув 10 лютого 2015 року під час обстрілу російськими бойовиками з боку Горлівки з РСЗВ «Смерч» Краматорського аеродрому, прикривши собою побратимів. Указом Президента України № 270/2015 від 15 травня 2015 року «за особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Михайло посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

Telegram Channel