Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Ковельчанин - найкращий воротар турніру з міні-футболу

Ковельська міська рада

Ковельчанин - найкращий воротар турніру з міні-футболу

Минулої неділі у Луцьку відбувся турнір з футзалу серед ветеранів спорту пам’яті Миколи Романюка. У ньому взяли участь 4 команди: «Абориген», ФК «Ветеран - Лучеськ» (Луцьк), ФК «Волноваха» (Донецька область), «Наше місто» (Ковель)

Змагання проходили за коловою системою. Ігри проводились у 2 тайми по 12 хвилин кожний.  Глядачам було цікаво спостерігати за діями досвідчених спортсменів, йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Найкращим воротарем турніру було визнано представника команди «Наше місто» Вадима Логвінова. 

У першому матчі ФК «Ветеран - Лучеськ» переміг «Абориген» з рахунком 3 : 0. У другому  зійшлись команди з Ковеля та Волновахи. 2 : 0 на користь ковельчан, серед яких відзначились Олександр Богдан та Віктор Воєводський. У третій грі наші футболісти поступились ФК «Ветеран - Лучеськ» (1 : 3). Далі досвід і майстерність продемонстрували  футболісти з Волновахи і луцького «Аборигена»:  рахунок  2 : 1 на користь донеччан. У передостанньому матчі «Наше місто» виграло в «Аборигена» (1 : 0), а в останньому - ФК «Ветеран - Лучеськ» переміг ФК «Волноваха» (3 : 0).

На урочистому закритті змагань командам- призерам та переможцям було вручено кубки та грамоти, а гравцям – медалі. Найкращим воротарем турніру було визнано представника команди «Наше місто» Вадима Логвінова. 

Telegram Channel