Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Камені-Каширському п’яний молодик поцупив «Фольксваген» і протаранив «Мерседес»

Укрінформ

У Камені-Каширському п’яний молодик поцупив «Фольксваген» і протаранив «Мерседес»

Зловмисника злапали «на гарячому»

Уночі в райцентрі Камінь-Каширський зловмисник у стані алкогольного сп’яніння незаконно заволодів автомобілем «Volkswagen T4» й спричинив дорожньо-транспортну пригоду. Група реагування патрульної поліції заскочила правопорушника на місці ДТП, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.  

Виїжджаючи заднім ходом із місця паркування, правопорушник не надав перевагу в русі автомобілю «Mercedes-Benz», який рухався по головній дорозі.

«У ніч на вівторок, 13 лютого, в Камені-Каширському на вулиці Ковельській поблизу одного із кафе зловмисник незаконно заволодів автомобілем «Volkswagen T4». Виїжджаючи заднім ходом із місця паркування, правопорушник не надав перевагу в русі автомобілю «Mercedes-Benz», який рухався по головній дорозі. Внаслідок цього спричинив дорожньо-транспортну пригоду. На місце події одразу ж прибула група реагування патрульної поліції.   

Правоохоронці встановили, що за кермом  «Volkswagen T4» перебував нетверезий 28-річний житель одного із сіл району.  За  фактом керування транспортним засобом у стані сп’яніння поліцейські склали адмінпротокол за ст. 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Слідчі Камінь-Каширського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч. 1 ст. 289 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне заволодіння транспортним засобом. Санкція статті передбачає, зокрема, покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до п’яти років.

 

Telegram Channel