Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Погода: власієвські морози не такі страшні (Карти гідрометеоцентру і пісня)

Прогноз погоди на 16 лютого.

Карта – Український гідрометеоцентр.

Волинь-нова

Погода: власієвські морози не такі страшні (Карти гідрометеоцентру і пісня)

За прогнозом чергового інженера-синоптика Волинського обласного гідрометеоцентру Світлани Гончаренко сьогодні, 16 лютого, очікується хмарна погода з проясненнями, місцями невеликий сніг

На дорогах ожеледиця. Вітер південний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря вдень – від 5 градусів морозу до 1 градусу тепла.

За багаторічними спостереженнями, найтепліше 16 лютого було у 1998-у році – плюс 10,7 градуса, найхолодніше – у 1964-му – мінус 22,0 градуса.

Такою буде погода сьогодні на Волині. Карта – Український гідрометеоцентр.
Такою буде погода сьогодні на Волині. Карта – Український гідрометеоцентр.

 Найтепліше 16 лютого було у 1998-у році – плюс 10,7 градуса, найхолодніше – у 1964-му – мінус 22,0 градуса.

Народний прогноз погоди:

16 лютого вшановується пам’ять праведних Симеона-Богоприємця, Ганни-пророчиці та Власія Кесарійського. З цього дня у давнину розпочиналось лагодження – підготовка інструменту для весняного посіву. З цього приводу люди говорили: «На лагодження дід встає вдосвіта – лагодить збрую літню і бороду столітню».

На Власія часто бувають великі калюжі. Але тепла погода цього дня рідкість, адже 16 лютого відоме власієвськими морозами.

Прогноз погоди на завтра:

17 лютого очікується хмарна погода з проясненнями, місцями невеликий мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер західний, 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря по області: вночі – від 2 до 7 градусів морозу, вдень – від 4 градусів морозу до 1 градусу тепла.

 

Telegram Channel