Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Камінь-Каширщині ремонтуватимуть дорогу

Волинь-нова

На Камінь-Каширщині ремонтуватимуть дорогу

Питання утримання в належному стані та ремонту доріг є надзвичайно актуальним і вимагає постійного контролю

Протягом 2017 року з місцевих бюджетів на експлуатаційне утримання та поточний  ремонт комунальних доріг використано коштів у сумі 5 млн 998,6 тис. грн, а на їхній капітальний ремонт спрямовано 3 млн 888,7 тис. грн.

Як повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Камінь-Каширської РДА, у пріоритеті на поточний рік – ремонт ділянки дороги Камінь-Каширський – Полиці. Учора під час засідання сесії районної ради розподілили вільні залишки районного бюджету. Так, на співфінансування ремонту цього дорожнього сполучення із вільних залишків виділено 200 тис. грн.

У пріоритеті на поточний рік – ремонт ділянки дороги Камінь-Каширський – Полиці.

За словами міністра інфраструктури України Володимира Омеляна, фінансування дорожньої галузі сягатиме орієнтовно до 50 млрд гривень. З них: державний дорожній фонд – 32,6 млрд, з якого: понад 19 млрд буде спрямовано на дороги державного значення, 1,5 млрд – на безпеку дорожнього руху, понад 6 млрд – на окремі дороги.

Міністр також наголошує, що 2018 року обласні державні адміністрації отримають 11,5 млрд гривень на відновлення доріг: «Децентралізація – це більше прав, але водночас і більше відповідальності для місцевих влад. Цьогоріч ми передаємо понад 11,5 млрд гривень на місця. І ці кошти мають бути ефективно використані на відновлення автошляхів. Я буду ініціювати перед урядом і парламентом схвалення рішення стосовно того, що у разі невикористання ці кошти мають бути повернуті до Державного дорожнього фонду».

Telegram Channel