Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На ремонт дороги на Горохівщині використано понад 1 млн гривень

новини Карпат

На ремонт дороги на Горохівщині використано понад 1 млн гривень

По Горохівському району перелік об’єктів по будівництву, реконструкції, ремонту та утриманню доріг місцевого значення і комунальної власності, виконання яких пропонувалося здійснити у 2017 році за рахунок коштів обласного бюджету на умовах співфінансування з місцевих бюджетів, складався з 12 об’єктів на загальну суму 5020 тис. гривень

Проводився постійний моніторинг виконання ремонтних робіт на об’єктах, які включені в перелік. У 2017 році проведено капітальний ремонт ділянки дороги С 030208 Берестечко-Піски (на Броди) в с. Піски вул. Бродська. На ремонт даної дороги використано кошти з сільського, обласного бюджетів та служби автомобільних доріг у Волинській області на загальну суму понад 1 млн грн.  Поточний дрібний ремонт ділянки  дороги О 030208 (Т-18-02) Сенкевичівка-Жабче (Боремель) по с.Колодеже вул.Центральна на 400 тис. грн та експлуатаційне утримання ділянки дороги О030210 (Т-03-02)-Марянівка-Борочиче-Бужани в с.Борочиче вул.Шевченка на суму 90 тис. гривень, повідомляє відділ з питань внутрішньої політики, інформаційної діяльності та технологій апарату райдержадміністрації.

У 2017 році проведено капітальний ремонт ділянки дороги С 030208 Берестечко-Піски (на Броди) в с. Піски вул. Бродська.

Підготовлено інформацію про стан готовності дорожніх служб району до роботи в зимовий період та потреби у паливо-мастильних матеріалах для розчистки доріг від снігу під час снігових заметів.

У 2017 році за участі завідувача сектору розвитку інфраструктури, будівництва та туризму представників служби автомобільних доріг у Волинській області, департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації, філії «Горохівський автодор» проведено інвентаризацію доріг загального користування місцевого значення для передачі їх на баланс обласної державної адміністрації.

Управління регіонального розвитку брало активну участь у  забезпеченні місцевих бюджетів в реалізації інфраструктурного проекту з поточного ремонту автомобільної дороги державного значення Н-17 Львів-Радехів-Луцьк, а саме облаштування автопавільйонів та придорожньої інфраструктури. За кошти районного бюджету та бюджетів місцевих рад виготовлено та встановлено 23 металевих автопавільйони, а також капітально відремонтовано 9 існуючих бетонних автопавільйони на даній дорозі. Виготовлено та встановлено вивіски з назвою несених пунктів на автопавільйонах.

За результатами обговорення дано ряд доручень.

Telegram Channel