Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чиновники проігнорували застереження правоохоронців, щодо режиму роботи кафе

Pixabay

Чиновники проігнорували застереження правоохоронців, щодо режиму роботи кафе

У Рівному трьом закладам ресторанного типу дозволили працювати на годину-дві довше

Один із ресторанів, що знаходиться на вулиці Коперника, буде приймати відвідувачів цілодобово. Такий дозвіл дав підприємцю міськвиконком, передає «Рівне вечірнє».

Також з 00:00 до 24:00, тобто цілодобово, чиновники дозволили працювати диско-бару на тій же вулиці.

«Хай працюють, а будуть скаржитись – заборонимо».

Щоправда, проти продовження режиму роботи обох цих закладів не було зауважень ні від Держспоживслужби, ні від пожежників, ні від поліції.

А от щодо діяльності кафе на вулиці Відінській, 39А застереження були.

Зокрема, у Держспоживслужбі зазначається, що кафе знаходиться в безпосередній близькості від житлових будинків. А тому продовження роботи цього закладу до 24:00, про що просять його власники, може завадити сну і спокою рівнян, які проживають у тому районі. А в ГУ Нацполіції в Рівненській області заявили, що протягом року до правоохоронців нерідко надходили  повідомлення про ряд правопорушень на прилеглій до кафе території. Тому в поліції заперечили проти того, щоб заклад працював довше.

І все ж Рівненський міськвиконком шляхом голосування погодив їм продовження режиму роботи після невеличкого зауваження від міського голови Володимира Хомка: «Хай працюють, а будуть скаржитись – заборонимо».  Можливо, це пов’язано з тим, що кафе сплатило понад 119 тисяч податків протягом 2017 року.

 

Telegram Channel