Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
«Академіки» з Луцька на «Кубку Світязя» наловили майже 5 кілограмів риби

Валентин Бортнічук

«Академіки» з Луцька на «Кубку Світязя» наловили майже 5 кілограмів риби

Такий улов дозволив команді здобути цьогорічний трофей традиційних змагань із зимової риболовлі на мормишку

За «Кубок Світязя-2018» змагалося 20 команд з усієї Волині. Турнір організували Нововолинський спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар», відділ у справах молоді спорту Нововолинської міської ради, центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за сприяння Шацького національного природного парку та Світязької сільської ради.

 

А «Кубок Світязя» здобув луцький колектив «Академія» з уловом 4,655 кг.

Після реєстрації учасників та інструктажу з техніки безпеки о 9-00 годині розпочалася хоча і тиха, але азартна боротьба за підводні трофеї. Як зауважив у Facebook головний суддя змагань Валентин Бортнічук, прекрасна сонячна погода та міцний лід на озері Світязь посприяли проведенню заходу, чотири години залікового часу пролетіли непомітно.

 

 У підсумковому зважуванні третє місце з результатом 1,850 кг посіла команда «Урожай». Друге місце з вагою улову 2,160 кг зайняла досвідчена дружина «Патріот-1». А «Кубок Світязя» здобув луцький колектив «Академія» з уловом 4,655 кг.

 

 Призи у номінаціях отримали: «Найбільша риба» – Геннадій Шукатка, «Наймолодший рибалка» – Андрій Кужель, «Королева риболовлі» – Марія Христецька, «Заслужений волонтер» Володимир Сіжук.

Після офіційного нагородження усіх спортсменів частували смачною юшкою зі свіжовиловленої риби, приготованої прямо на льоді.

Telegram Channel