Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
 Чи змінилася підготовка економічних кадрів  у Волинському субрегіоні?

Основна увага в проекті звертається на формування людського капіталу.

Основна увага в проекті звертається на формування людського капіталу.

Управління освіти і науки Волинської ОДА

Чи змінилася підготовка економічних кадрів у Волинському субрегіоні?

«Демократичні інструменти місцевого та регіонального розвитку» представлять 20-21 лютого

У Рівненському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі (м. Рівне, вул. Данила Галицького, 13) презентуватимуть напрацювання проекту ЄС «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону».

Захід триватиме 20 лютого – з 10.30 до 17.45 і 21 лютого – з 10.00 до 14.40.

Запрошені представники органів виконавчої влади Волинської та Рівненської областей; голови Рівненської та Волинської обласних рад, міський голова м. Рівне; начальник та заступник начальника управління освіти і науки Рівненської та Волинської областей; начальник та заступник начальника департаменту економічного розвитку і торгівлі Рівненської та Волинської областей; директор та заступник директора центру зайнятості Рівненської та Волинської областей; директори професійно-технічних навчальних закладів Рівненської та Волинської областей; представники ОТГ різних областей України.

Про людський капітал – ключовий фактор розвитку регіонів розповість Василь Кашевський, президент громадської організації «Волинський ресурсний центр». Практичні аспекти покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону запропонує Петро Коржевський, заступник начальника управління – начальник відділу професійно-технічної та вищої освіти управління освіти і науки Рівненської облдержадміністрації та Ігор Воляник, керівник проекту «Покращення системи підготовки кадрів для потреб економіки Волинського субрегіону».

Захід триватиме 20 лютого – з 10.30 до 17.45 і 21 лютого – з 10.00 до 14.40.

Учасники обговорять розвиток лідерських навичок учнівської молоді з Сергієм Терентьєвим, менеджером Фонду сприяння лідерству «Стандарт», про розвиток підприємництва говоритиме Юрій Пасочник, проектний менеджер Волинського ресурсного центру. Обговорення у групах проведе Сергій Штурхецький, заступник директора Інституту глобальних стратегій управління Національного університету «Острозька академія», кандидат наук, доцент кафедри журналістики.

 

Telegram Channel