Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За місяць злодії обікрали у Рованцях чотири садиби

Фото: https://styler.rbc.ua

Волинь-нова

За місяць злодії обікрали у Рованцях чотири садиби

Прокурорами Луцької місцевої прокуратури підтримано публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення низки крадіжок двома мешканцями обласного центру Волині

 Раніше неодноразово судимий за такі злочини 27-річний та його 28-річний до того не судимий спільник упродовж лютого минулого року вчинили 4 крадіжки майна з домогосподарств мешканців села Рованці Луцького району.

Раніше судимий чоловік уже самотужки також у лютому минулого року обікрав гараж у домогосподарстві в селі Копачівка

Окрім того, раніше судимий чоловік уже самотужки також у лютому минулого року обікрав гараж у домогосподарстві в селі Копачівка Рожищенського району.

Луцький міськрайонний суд, взявши до уваги те, що обидва обвинувачених щиро розкаялися у скоєному, активно сприяли розкриттю злочинів та відшкодували потерпілим завдану шкоду, визнав їх винними у вчиненні повторно крадіжок за попередньою змовою групою осіб, а раніше судимого громадянина – ще і у вчиненні крадіжки з проникненням у сховище (кримінальні правопорушення, передбачені ч.ч. 2,3 ст. 185 КК України) та призначив їм покарання: раніше судимому чоловікові – у виді 4 років позбавлення волі, а його спільнику - у виді 1 року та 6 місяців позбавлення волі зі встановленням такого ж іспитового строку.


Наталка МУРАХЕВИЧ, прес-секретар прокурора Волині

Telegram Channel