Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Піде на вибори: у Раді назвали можливу дату заяви Вакарчука

"Виріщувати вам" - натякнув на свій можливий похід у політику Святослав

Фото: https://www.depo.ua

Волинь-нова

Піде на вибори: у Раді назвали можливу дату заяви Вакарчука

Музикант Святослав Вакарчук може оголосити про свою участь у виборах Президента України 24 серпня під час великого концерту групи «Океан Ельзи»

Про це в коментарі «Обозревателю» заявив член комітету з питань паливно-енергетичного комплексу, ядерної політики та ядерної безпеки, народний депутат фракції «Батьківщина» Олексій Рябчин. «Я не побачив в останній заяві Вакарчука ознак того, що він збирає політичну команду. Його заява - це більше рефлексія як громадського діяча. Але ця заява все-таки політичного спрямування. Думаю, що всі чекають 24 серпня, коли буде великий концерт «Океану Ельзи», де він якраз може заявити про свою участь у виборах. А поки що, думаю, це своєрідна розвідка боєм», - заявив він.

Думаю, що всі чекають 24 серпня, коли буде великий концерт «Океану Ельзи», де він якраз може заявити про свою участь у виборах.

У той же час Рябчин впевнений, що рівних конкурентів Юлії Тимошенко на даний момент в політикумі немає. «Я вважаю, чим більше буде кандидатів, тим краще для країни. Але поки я не бачу конкретних ідей Вакарчука, ми не чуємо, як він бачить розвиток країни. Поки це просто філософські роздуми. Не більше», - упевнений Рябчин.

Як повідомлялось, Вакарчук зробив заяву про мету в політиці. Він заявив, що стратегія для політика у владі повинна починатися з власного позитивного прикладу і авторитету, і закінчуватися фундаментальними змінами в країні. «Перегляд фільму «Кіборги» надихнув мене на роздуми. Довго я носив їх у собі. Але врешті-решт вирішив поділитися з вами тут. Це не зовсім про фільм, але...вирішувати вам», - зазначив він.

Вибір йти чи не йти в політику - дуже не простий, але це особистий вибір кожного, каже лідер групи "Океан Ельзи". "Збираєш команду однодумців, користуючись цим авторитетом. Обережно, але впевнено проводиш зміни і в першу чергу ті, які дають швидкий результат. Позитивні зміни додають тобі все більше і більше прихильників. Коли таких прихильників стає відносна більшість - починаєш кардинальні фундаментальні зміни", - пояснив він, як бачить стратегію для успішного політика.

Telegram Channel