Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Харківський авіазавод… клепатиме пластикові вікна

Вікно хороше, щоправда літаків у небі через нього не видно.

Економічна правда

Харківський авіазавод… клепатиме пластикові вікна

На підприємстві запевняють, що виробництву літаків та їх обслуговуванню це, буцімто, не завадить

На Харківському авіазаводі планують запустити ділянку по виробництву пластикових вікон.

Про це повідомляє Економічна правда з посиланням на харківське видання Status Quo.

Як відзначив в. о. генерального директора заводу Степан Санагурській, виробництво додаткової продукції не завадить основним видом діяльності авіазаводу: будівництва літаків і їх обслуговування.

У військові 43-45 рр. на ХАЗі виготовляли косарки, а в 70-х – кукурузосушки, дитячі коляски, шезлонги, розкладачки, похідні столики і стільці, садові сходи, дитячі санки та іграшки і навіть газові печі.

«Уже багато років з відходів основного виробництва на ХАЗі виробляють продукцію для населення. Пам'ятаю, що в нашій їдальні були алюмінієві каструлі, миски з «нержавійки», які виготовляли із залишків металу. Для обшивки літаків використовувалася дюраль, а з цих відходів робили доїльні апарати, бідони для сільського господарства», – зазначила головний редактор заводської газети Олександра Ляшенко.

«У військові 43-45 рр. на ХАЗі виготовляли косарки, а в 70-х – кукурузосушки, дитячі коляски, шезлонги, розкладачки, похідні столики і стільці, садові сходи, дитячі санки та іграшки і навіть газові печі», – додала вона.

Telegram Channel