Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Латвії відбулася презентація проекту першого православного храму в Адажі

Проект будівництва православного храму був схвалений владою

adazubaznica.lv

У Латвії відбулася презентація проекту першого православного храму в Адажі

В Адазькій думі Латвії 19 лютого у рамках громадського обговорення відбулася презентація проекту храму Адазької православної парафії на честь ікони Пресвятої Богородиці «Пом'якшення злих сердець»

Жителям міста Адажі і Адазького району було представлено проект майбутнього храму, і в суворій відповідності до латвійського законодавства була проведена презентація будівництва майбутнього храму і прихрамового комплексу, що включає баптистерій, будинок для зустрічей віруючих, дитячий майданчик. Про це повідомляє офіційний сайт Латвійської Православної Церкви.

Загалом проект будівництва православного храму був схвалений владою, і мер міста наголосив, що вигляд храму, запропонований Латвійською Православною Церквою для Адажі, «йому подобається».

Місткість будівлі церкви складе приблизно 90 осіб. Така умова визначена керівництвом Латвійської Православної Церкви.

Місто Адажі знаходиться у 25 км від центру Риги. У Адазький край входить 12 селищ міського типу.

До 16 березня 2018 року триває громадське опитування щодо будівництва храму на честь ікони Пресвятої Богородиці «Пом'якшення злих сердець» в Адажі. На цей  момент богослужіння ЛПЦ проводяться у Капелі Військової бази Адажі.

Місто Адажі знаходиться у 25 км від центру Риги. У Адазький край входить 12 селищ міського типу. На сьогодні у цьому регіоні немає жодного православного храму. Потреба у його появі в цьому регіоні відчувається вже довгі роки.

Telegram Channel