Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
За рік на Волині зросла кількість юридичних осіб

Збільшення кількості юридичних осіб волинські податківці вважають позитивном для економіки краю

Фото: http://lisvisnyk.com.ua

Волинь-нова

За рік на Волині зросла кількість юридичних осіб

За підсумками 2017 року на облік в територіальних органах ДФС у Волинській області став 1171 новостворений платник - юридична особа

Серед новостворених юридичних осіб – суб’єкти господарювання, що працюють в різних галузях, та організації, які визначили свій статус як неприбуткові, тобто громадські об’єднання, благодійні фонди тощо.

Важливо, що торік припинили свою господарську діяльність з різних причин та знялися з обліку в органах ДФС 410 юридичних осіб. Отож, на початок 2018 року в області за основним місцем обліку працює 21116 юридичних осіб. На початок 2017 року їх облікували  20355.

Отож, на початок 2018 року в області за основним місцем обліку працює 21116 юридичних осіб. На початок 2017 року їх облікували  20355.

«Тенденція до зростання кількості юридичних осіб відповідає, насамперед, економічним процесам в країні. Немає жодного сумніву, що за умови збереження позитивної динаміки зростання економіки на Волині щороку відкриватимуться та успішно працюватимуть нові підприємства. Показово, що у минулому році розпочали свою діяльність чимало нових громадських організацій. Тобто, окрім бізнес-проектів, актуальними залишаються громадські ініціативи, втілювати які будуть новостворені суб’єкти господарювання», -  наголошує начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Telegram Channel