Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Чи є альтернатива шахтам?

У центрі розвитку підприємництва проводять консультації, тренінги та курси «Підприємець-початківець».

novovolynsk-rada.gov.ua

Чи є альтернатива шахтам?

Нововолинський центр розвитку підприємництва створений торік з метою підтримки та активізації підприємницької ініціативи, підвищення рівня поінформованості діючих та майбутніх підприємців. І вже можна говорити про перші позитивні результати

Завдяки сприянню фахівців Нововолинської міської філії Волинського обласного центру зайнятості четверо безробітних започаткували власну справу. Усі вони - молоді люди віком від 27 до 34 років, серед яких є учасник антитерористичної операції та внутрішньо переміщена особа з Луганської області. Їхні запропоновані бізнес-ідеї виявилися досить цікавими та затребуваними на ринку праці: створення приватного дошкільного закладу, вантажні перевезення, надання стоматологічних послуг, ремонт меблів та домашнього начиння.

В Центрі розвитку підприємництва можна отримати не лише чимало корисної та актуальної інформації з питань відкриття та розвитку бізнесу, а й зразки бізнес-планів, пропозиції бізнес-ідей.

Завдяки діяльності Центру сформовано зручний інформаційний простір для осіб, що мають намір започаткувати власну справу, та підприємців. Для них проводять індивідуальні та групові консультації, тренінги, скеровують на курси «Підприємець-початківець». В Центрі розвитку підприємництва можна отримати не лише чимало корисної та актуальної інформації з питань відкриття та розвитку бізнесу, а й зразки бізнес-планів, пропозиції бізнес-ідей. Для шахтарського міста, яке переживає непростий період кризи вугільних підприємств, це сприяє зменшенню рівня безробіття.

Роксолана ВИШНЕВИЧ

Telegram Channel