Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Вночі ковельчанин на «Ауді» «поцілував» дерево у Старовижівському районі

Стан автівки говорить сам за себе.

Сектор комунікації поліції Волинської області

Вночі ковельчанин на «Ауді» «поцілував» дерево у Старовижівському районі

32-річного чоловіка шпиталізували в хірургічне відділення райлікарні

Учора вночі поблизу села Брунетівка Старовижівського району автомобіль «AUDI» з’їхав з дороги та врізався в дерево. Водія госпіталізували. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України, повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

Подія трапилася близько третьої години ночі на автодорозі «Доманово-Ковель-Тереблече» поблизу села Брунетівка Старовижівського району.

Подія трапилася близько третьої години ночі на автодорозі «Доманово-Ковель-Тереблече» поблизу села Брунетівка Старовижівського району. Автомобіль «AUDI» з’їхав з дороги та врізався в дерево. За кермом транспортного засобу перебував 32-річний житель міста Ковель. Його госпіталізували в хірургію центральної районної лікарні.

За фактом автопригоди слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

Telegram Channel