Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Секрет успіху олімпійської збірної Німеччини – пиво

Можливо, секрет успіху німецької команди не лише у підготовці?

Вокруг Света

Секрет успіху олімпійської збірної Німеччини – пиво

Німецькі спортсмени завоювали більше 20 медалей і причиною цього може бути хмільний напій

Збірна Німеччини на Олімпіаді в Пхенчхані за рекомендацією лікаря п'є безалкогольне пиво після тренувань, щоб відновитися до змагань. Для цього пивоварня Krombacher відправила в Олімпійське селище близько 3,5 тисяч літрів цього напою. Про це розповідає Вокруг Света.

 Компанія Krombacher також відправила в Південну Корею 11 тисяч літрів алкогольного пива для атлетів, які вже закінчили змагання

Ініціатором розпивання пива в команді став викладач технічного університету Мюнхена Йоннас Шерр, якого призначили лікарем лижної команди. У 2009 році він виявив, що безалкогольне пиво зменшує запалення та інфекції дихальних шляхів – це, на його думку, позитивно позначається на стані спортсменів. Дослідження фінансувала одна з пивних компаній.

«Це відмінний напій після тренування або турніру», - зазначив біатлоніст Сімон Шемп, який завоював в Південній Кореї срібну медаль. Гірськолижник Лінус Штрассер уточнив, що спортсмени використовують пиво в якості ізотоніка. Компанія Krombacher також відправила в Південну Корею 11 тисяч літрів алкогольного пива для атлетів, які вже закінчили змагання.

Telegram Channel