Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
І знову вантажівки з Росії вирушають на Донбас

За даними розвідки, у вантажівках зброя та боєприпаси для сепаратистів.

За даними розвідки, у вантажівках зброя та боєприпаси для сепаратистів.

Вголос

І знову вантажівки з Росії вирушають на Донбас

Автомобільна колона МНС Російської Федерації з нібито «гуманітарною допомогою» у 74-й раз прямує на окуповані території

Відзначається, що автомобілі везуть понад 430 тонн вантажів, серед яких «в основному дитячі продуктові набори і медичне майно». Про це з посиланням на прес-службу МНС РФ розповідає портал Вголос.

  Російська сторона вже традиційно відмовляється надавати Україні інформацію про вміст вантажу, а його характер часто не відповідає зазначеному в повідомленнях РФ

«Вона вийшла з Донського рятувального центру МНС в Ростовській області. Зараз автомобілі йдуть до російсько-українського кордону. Всі митні та прикордонні процедури будуть проводитися в установленому законом порядку на двох пунктах пропуску – Донецьк і Матвєєв Курган», – відзначили там.

Нагадаємо, що попередня колона російських вантажівок прибула на Донбас 25 січня. Російська сторона вже традиційно відмовляється надавати Україні інформацію про вміст вантажу, а його характер часто не відповідає зазначеному в повідомленнях РФ. За даними розвідки, в автомобілях «гумконвою» доставляють на Донбас боєприпаси і зброю. При цьому Росія відмовляється завозити «гумдопомогу» через контрольовані ділянки кордону з РФ, незважаючи на вимоги України.

Telegram Channel