Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
  У Нововолинському коледжі – новий директор

Вибори нового директора відбувались за квотним принципом, де на педагогічний колектив припадало 75% голосів

Волинь-нова

У Нововолинському коледжі – новий директор

Директором Нововолинського електромеханічного коледжу став завідувач електромеханічним відділенням цього навчального закладу Олександр Танасієнко. У попереднього керівника Миколи Ігнатюка закінчився термін дії контракту

Як повідомила голова організаційного комітету з проведення виборів директора ДВНЗ «Нововолинський електромеханічний коледж» Лариса Жила, на цю посаду було три претенденти з числа працівників їхнього колективу.

Участь у виборах брали 81 чоловік - 61 педагогічний працівник коледжу (75 відсотків), а далі все по квотах – 15 відсотків від студентського колективу, а це 12 юнаків і дівчат, 10 відсотків - квота господарського відділу, бухгалтерії, допоміжних служб.

Участь у виборах брали 81 чоловік - 61 педагогічний працівник коледжу (75 відсотків), а далі все по квотах – 15 відсотків від студентського колективу, а це 12 юнаків і дівчат, 10 відсотків - квота господарського відділу, бухгалтерії, допоміжних служб. Головний спеціаліст з питань кадрового забезпечення підвідомчих закладів та установ департаменту кадрового забезпечення Міністерства освіти і науки України Сергій Самсоненко відзначив високий рівень організації виборів і виставив нововолинцям відмінну оцінку.

Telegram Channel