Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
В Іваничівському районі об’єднані громади хочуть створити муніципальні дружини

На зустрічі усі були одностайні: одного дільничного на 10 тисяч населення - замало

Фото із сторінки Ігоря Гузя у "Фейсбук"

Волинь-нова

В Іваничівському районі об’єднані громади хочуть створити муніципальні дружини

Народний депутат Ігор Гузь прозвітував про робочі зустрічі з активом усіх дванадцяти ОТГ його виборчого округу

«Цього разу це - Павлівка, Іваничі, Литовеж та Поромів, - написав він у «Фейсбук». - У Павлівці та Поромові чекають на рішення ЦВК щодо доєднання окремих населених пунктів до вже створених ОТГ. Милятинська, Радовичівська, Колонська, Старолішнянська та Морозовичівська сільські ради вже давно подали документи, але «віз» і нині там».

У Павлівці та Поромові чекають на рішення ЦВК щодо доєднання окремих населених пунктів до вже створених ОТГ.

«На порядку денному - майбутнє районної лікарні, - йдеться у дописі. - Незважаючи на певні дискусії, всі одностайні, аби лікарня була збережена і якісно надавала свої послуги жителям новостворених ОТГ.

Є потреба підтримати місцеві ініціативи зі створення так званих муніципальних дружин, які мають допомагати працівникам поліції забезпечувати порядок. Смішно сказати, але в ОТГ, де проживає більше десяти тисяч жителів, - один дільничний. Один...

Особливо актуальним стає будівництво футбольних полів зі штучним покриттям, спортивних та дитячих майданчиків майже в кожному населеному пункті.

Що вселяє оптимізм, так це ініціативні групи молоді, які готові включатися в роботу в цій тематиці», - резюмував нардеп.

Telegram Channel