Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Google запустив новий дудл, присвячений закриттю Олімпіади-2018

У цій анімації зібралися герої попередніх дудлов про Олімпіаду-2018.

google

Google запустив новий дудл, присвячений закриттю Олімпіади-2018

У заключній анімації зібралися герої попередніх дудлів, присвячених Олімпіаді-2018, а центральною фігурою стала сорока

Про це повідомляє УНІАН.

Google представив заключний дудл, присвячений Олімпіаді-2018. Головним героєм анімації стала сорока, яка разом з тваринами-спортсменами попередніх гуглов дивиться святковий феєрверк на церемонії закриття ігор.

Серію олімпійських дудлів Google почав випускати з 9 лютого.

«Цієї ночі Пхенчхан об'єднує атлетів з усього світу, які зробили все можливе, щоб проявити себе найкращим чином у своєму виді спорту. Зимові ігри завершуються сьогодні, спортсмени і вболівальники зможуть насолодитися своїм останнім вечером разом. Ми бачили радість перемог і гіркоту поразок. Тепер, коли остаточну фінішну лінію Олімпіади перетнуто, кожен отримує такий необхідний перерву, щоб насолодитися феєрверком і нової дружбою. Спасибі, що ці кілька тижнів були з нами і з хвилюванням стежили за подіями. Побачимося наступного разу, наші чудові друзі!» – написали творці дадлів.

Серію олімпійських дудлів Google почав випускати з 9 лютого. Перший дудл вийшов на честь відкриття ігор. Щодня героями анімації ставали різні тварини: качки, наприклад, грали в бобслей, восьминіг виконував вправи у фігурному катанні, білки – у фрістайлі.

Telegram Channel