
Тетяна Сікорська знає таємниці приготування їжі
Студентка з Bолині перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності
Катерина Сікорська обійшла суперників з 13 навчальних закладів Білорусії, Польщі та України
Студентка Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету Катерина Сікорська перемогла на міжнародному конкурсі кулінарної майстерності, що проходив наприкінці лютого у м. Бресті (Республіка Білорусія). Учасниками конкурсу стали студенти з 13 навчальних закладів Білорусії, Польщі та України. Про це повідомляє Міністерство освіти та науки.
Професійне журі оцінювало чистоту робочого місця учасників, дотримання правил санітарії та гігієни під час роботи на кухні, а також раціональне використання продуктів. Крім того, студенти мали продемонструвати оригінальне сервірування приготованих страв.
Конкурсанти мали презентувати три страви з урахуванням технологій приготування. Професійне журі оцінювало чистоту робочого місця учасників, дотримання правил санітарії та гігієни під час роботи на кухні, а також раціональне використання продуктів. Крім того, студенти мали продемонструвати оригінальне сервірування приготованих страв.
За результатами змагання, яке тривало близько 6 годин, дівчина набрала найбільшу кількість балів серед учасників та здобула першість.
