Курси НБУ $ 39.30 € 42.31
Луцькі «муніципали» викрили темні справи жителів вулиці Світлої

Вчинивши таке, люди ще й наполягали, що вони все правильно зробили...

Департамент муніципальної варти Луцька

Луцькі «муніципали» викрили темні справи жителів вулиці Світлої

Будівельне сміття висипали просто на схил біля Сапалаївки – ще й доводили свою «правоту»

Схили поблизу Луцької дитячої залізниці перетворились на полігон твердих побутових відходів. Все через те, що засмічувати їх дозволяє керівник ОСББ «Світлий квартал» Святослав Зелінський, який забув, що в місті діють Правила благоустрою, яких необхідно дотримуватися. 

Схили поблизу Луцької дитячої залізниці перетворились на полігон твердих побутових відходів.

Інспектор Департаменту муніципальної варти Луцька помітив, що на схилах річки Сапалаївка, в районі дитячої залізниці, невідомі особи висипали будівельне сміття. Розібравшись в ситуації, він встановив, що це зробила лучанка, яка мешкає по вулиці Світлій, 3. Цей будинок відноситься до ОСББ «Світлий квартал», яким «заправляє» Святослав Зелінський.

Жінка робить в квартирі ремонт, тож звернулася до керівника ОСББ із запитанням куди можна складувати сміття, на що отримала геніальну відповідь: висипай на схил, щоб його укріпити (відео доказ цієї розмови є в департаменті муніципальної варти Луцької міської ради з нагрудної камери інспектора). 

Згідно Правил благоустрою міста Луцька, за такі вчинки відповідальність несе дві особи: і голова ОСББ, і сам порушник. Інспектор-муніципал вирішив зустрітися з головою та вручити йому припис на прибирання вказаної території, однак той всілякими діями та хитрощами відмовляся, сказавши, що вони нічого не порушують, а такий порядок на схилі нікому не заважає. 

Telegram Channel