Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Наші паралімпійці заробили майже 2 мільйони доларів!

Рівняння на прапор України!

Рaralympic.org.

Наші паралімпійці заробили майже 2 мільйони доларів!

22 медалі і шосте командне місце – підсумок участі збірної України на зимових Паралімпійських іграх у південнокорейському Пхьончхані

Всі нагороди – 7 золотих, 7 срібних і 8 бронзових – наші спортсмени здобули у двох видах спорту: 14 – у біатлоні, 8 – у лижних перегонах.  Про це пише у розлогому матеріалі журналістка «Української правди. Життя» Роксана Касумова.

За кожне золото держава має виплатити по 125 тисяч доларів за курсом НБУ, за срібло – 80 тисяч доларів, за бронзу – 55 тисяч.

Цього року паралімпійські медалі вперше прирівняні до олімпійських. За кожне золото держава має виплатити по 125 тисяч доларів за курсом НБУ, за срібло – 80 тисяч доларів, за бронзу – 55 тисяч.

Всього Україна тепер «винна» паралімпіцям $1,875 млн.

Ми – 6-ті на планеті!
Ми – 6-ті на планеті!

У заключний день змагань золотий знак оклику у виступі української команди поставила наша четвірка лижників у змішаній естафеті 4 по 2,5 кілометри – Юрій Уткін, Людмила Ляшенко, Юлія Батенкова-Бауман і Оксана Шишкова. Свого найближчого переслідувача на дистанції – збірну Канади – вони випередили одразу на 50 секунд. Приємно, що в складі команди-чемпіонки була й волинянка Юлія Батенкова-Бауман.

Telegram Channel