Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Звів рахунки з життям у той день, що й дідусь

Містика?..

Містика?..

Закарпаття онлайн

Звів рахунки з життям у той день, що й дідусь

Минулого вівторка село Рогожани Володимир-Волинського району сколихнула жахлива звістка про самогубство підлітка

Батько незадовго до трагедії розмовляв із сином і, за словами односельців, не помітив нічого незвичного.  А вже за хвилин 15 бездиханне тіло 12-річного Юри рідні виявили у дровітні.

В останній день свого життя шестикласник одержав три десятки – з математики, історії та української мови.

У селі про сім’ю відгукуються позитивно.  Хлопчик не захоплювався комп’ютерними іграми, не мав конфліктів з  однокласниками. Педагоги Лудинської школи кажуть, що шестикласник був дуже привітним, добрим, вихованим, трудолюбивим, хорошим помічником у сім’ї. Батьки Юри часто бували у школі, не пропускали жодних класних зборів.

В останній день свого життя шестикласник одержав три десятки – з математики, історії та української мови. Повернувшись зі школи, похвалився цим бабусі і запропонував піти на цвинтар, провідати могилу діда, котрий багато років тому, коли ще Юрин тато був дитиною,  саме у цей день звів рахунки з життям. Бабуся сказала, що була на кладовищі у першій половині дня, вмовила онука вже нікуди не йти, бо й вечір скоро.  Порадила займатися уроками.

Що змусило підлітка попрощатися з життям, ніхто не може збагнути. Холодною містикою віддає те, що він вчинив самогубство у той же день і таким же способом, як його дідусь, котрого сам хлопчик ніколи не бачив.

На місці події працювала оперативна слідча група. За словами начальника Володимир-Волинського відділу поліції, полковника Михайла Бобика, тривають слідчі дії щодо встановлення причин трагедії.

Ірина НАДЮКОВА

Telegram Channel