Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
800 школярів Луцької школи №9 показали власні таланти на сцені Волинського драмтеатру

«В життя – через красу»

Волинь-нова

800 школярів Луцької школи №9 показали власні таланти на сцені Волинського драмтеатру

НВК №9 відкрив серію звітних концертів колективів художньої самодіяльності луцьких шкіл

«В життя – через красу» – звітний концерт із такою назвою провели вихованці Луцького навчально–виховного комплексу №9.

Свої таланти презентували близько 800 учнів навчального закладу, які займаються у різних гуртках на базі школи. Учні демонстрували своє вміння грати на різноманітних музичних інструментах, хизувались вокальними хореографічними та гімнастичними талантами. Поряд із школярами радували своїм виступом зі сцени музичний колектив учителів та батьків.

Сьогодні ця зала відчувала неабиякі емоційні переживання. Концерт пройшов на одній хвилі, на одному диханні. Коли дівчатка–акробатки показували піруети в повітрі, я згадав пісню хору 1-4 класів і видихнув: «Алилуя».

Директор закладу Олександр Дубина подякував учителям школи, що прищеплюють дітям любов до прекрасного, а також міській владі, яка піклується, аби в навчальних закладах Луцька працювало багато колективів самодіяльності. Загалом, як зазначив очільник школи, через сцену Волинського обласного драматичного театру за дві години пройшло близько 800 учнів, із 1400, які навчаються в НВК. Олександр Дмитрович подякував дітям, які викладалися «на всі 100», а батькам – за підтримку і гарні костюми.

Гість заходу – в.о. міського голови Григорій Пустовіт – зазначив, що дуже вражений гарною концертною програмою вихованців школи №9. «Кажуть, як ти почнеш, так справа і буде продовжуватися, розвиватися далі. Сьогодні ми починаємо серію звітних концертів колективів художньої самодіяльності луцьких шкіл. Звітний концерт НВК№9 справив найкращі враження, величезне задоволення. Сьогодні ця зала відчувала неабиякі емоційні переживання. Концерт пройшов на одній хвилі, на одному диханні. Коли дівчатка–акробатки показували піруети в повітрі, я згадав пісню хору 1-4 класів і видихнув: «Алилуя». Діти зуміли передати всю свою майстерність, вміння, хист. Вони хотіли зробити свято, і воно вдалося», – сказав Григорій Пустовіт.

А школярам та їхнім наставникам керівники побажали натхнення, наснаги, нових здобутків.

Під час звітного концерту учні також продемонстрували свої рукотворні вироби на виставці робіт декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва.

 
 
 
 
Telegram Channel