Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Княгининку грошей школярам на обіди не даватимуть

А батьки проконролюють чим пообідала дитина

press-vo.blogspot.com

У Княгининку грошей школярам на обіди не даватимуть

Ще одна волинська школа відмовилася від готівки у їдальні

Все більше навчальних закладів користуються перевагами безготівкових розрахунків у їдальнях. Княгининівська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки» долучилася до проекту «Картка харчування». Про це повідомляє press-vo.blogspot.com.

Усі батьки турбуються про здоров’я своїх дітей, однією з основних умов якого є здорове і збалансоване харчування. Проте часто замість комплексного сніданку чи обіду у шкільній їдальні учні бігають до магазину по снеки, шоколадки чи газовані напої. І, на жаль, мами й тати не можуть проконтролювати, куди саме витратила дитина свої кишенькові гроші.

Діти карткою розраховуються за сніданки і обіди, а дорослі спокійні, що малеча поїла у школі, а не витратила гроші на шкідливий перекус.

«Картка харчування» якраз і вирішує цю проблему, адже наділена всіма властивостями «дорослої» і прив’язана до рахунку одного з батьків, тож комусь із батьків приходять сповіщення про витрати дитини або запит на поповнення рахунку, якщо коштів на покупку не вистачило. Діти карткою розраховуються за сніданки і обіди, а дорослі спокійні, що малеча поїла у школі, а не витратила гроші на шкідливий перекус. У самому навчальному закладі встановлені термінали для безготівкових розрахунків. 

У Луцьку таку систему впроваджено у їдальнях шкіл № 2, 4, 9, 14, 15, 20, 24 та Волинського ліцею-інтернату.

Telegram Channel