Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Кіборгу з Волині «нові» руки «вирощують» у пробірці

Він віддав своє здоров’я за наш спокій

Ковельський центр допомоги 51 ОМБР

Кіборгу з Волині «нові» руки «вирощують» у пробірці

Захисник донецького аеропорту, якому лікарі 2 роки рятують кінцівки, потребує коштів на лікування

Ковельський центр допомоги 51 ОМБР просить допомогти інваліду війни II групи Андрію Луцику закрити медичний рахунок за лікування в 98 000 грн.

Боєць 80 бригади отримав важкі обмороження кінцівок при виконанні бойового завдання в районі ДАПу.. Це призвело до тяжких наслідків…  Позаду 11 складних операцій і 2 роки життя в лікарнях зі страшним болем і діагнозами… З постійною боротьбою за свої живі руки… З постійною загрозою ампутації. Андрій виховує двох синів-школярів Богдана і Максима. Дружина Наталя працює в дитячому садочку. Пенсія інваліда війни II групи з усіма надбавками на сьогодні складає 4 200 грн... Сьогодні знайти кошти на лікування батька самостійно для сім’ї Луциків нереально. 

Позаду 11 складних операцій і 2 роки життя в лікарнях зі страшним болем і діагнозами… З постійною боротьбою за свої живі руки… З постійною загрозою ампутації. Андрій виховує двох синів-школярів Богдана і Максима. Дружина Наталя працює в дитячому садочку.

Лікарі після чисельних консиліумів в Україні і за кордоном запропонували Андрію спробувати найсучашніший але дороговартісний метод клітинної терапії - введення культивованих мезенхімальних стовбурових клітин кісткового мозку. Мета методу - досягти ремісії з приводу синдрому Рейно, покращити рух пальців, вилікувати трофічні виразки. Так лікарі вирішили не тільки зберегти Андрію пальці, а ще й покращити функцію кисті, покращити загальний стан організму та досягти тривалої ремісії по основними хворобами. Простими словами в Андрія виконали забір кісткового мозку та крові. Потім цей кістковий мозок та кров передали в клініку «VIRTUS» , де в сучасній лабораторії з цього матеріалу вирощують стовбурові клітини. З крові приготували спеціальний препарат (АМК – автомезоконцентрат тромбоцитів).. А з кісткового мозку вирощують 100 млн. мезенхімальних клітин. Далі виготовлені препарати та вирощені в лабараторії “VIRTUS” клітини вводяться протягом 2 місяців за певнею схемою.. Почали лікування 16 березня.

Клініка «VIRTUS» надала безкоштовні консультації, домовилися про відтермінування оплати, нарахованої по собівартості за використанння витратних матеріалів. Тож родина просить допомогти Андрію Луцику закрити рахунок на лікування.

Картка допомоги Луцику в Приватбанку:
Луцик Наталія Миколаївна (дружина) 5168 7573 5622 2440

 
Telegram Channel