Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Волинянин втрапив за ґрати на 7 років та 6 місяців за замах на вбивство

Зловмисник залишив стікаючого кров'ю потерпілого умирати поблизу приміщення магазину.

z-pravda.com.ua

Волинянин втрапив за ґрати на 7 років та 6 місяців за замах на вбивство

Суд визнав 51-річного мешканця Колок винним у закінченому замаху на умисне вбивство

Дослухавшись до доводів прокурорів Маневицької місцевої прокуратури, Луцький міськрайонний суд визнав 51-річного мешканця смт. Колки винним у закінченому замаху на умисне вбивство (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115 КК України) та призначив йому покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі.

Над ранок 7 червня 2017 року нетверезий чоловік, посварившись із однолітком-співпляшником, двічі ударив його ножем у груди. І вдарив би ще, але жертва примудрилася вирвати з рук нападника ніж та відкинути його від себе.

Нетверезий чоловік, посварившись із однолітком-співпляшником, двічі ударив його ножем у груди. І вдарив би ще, але жертва примудрилася вирвати з рук нападника ніж та відкинути його від себе.

Після цього зловмисник залишив стікаючого кров'ю потерпілого умирати поблизу приміщення магазину на вулиці Центральній у Колках. На щастя, завдяки вчасно наданій допомозі поранений залишився живим.

Його ж кривдник, який раніше уже притягувався до кримінальної відповідальності за умисні корисливі злочини, тепер відбуватиме покарання у місцях позбавлення волі.

Суд задоволив також цивільний позов прокурора про відшкодування зловмисником витрат на стаціонарне лікування потерпілого від злочину.

Наталка Мурахевич, прес-секретар прокурора області

Telegram Channel