Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Завтра у Луцьку відбудеться міжнародна боксерська матчева зустріч

Віктор Мандзик – багаторазовий переможець та призер багатьох міжнародних та всеукраїнських змагань.

УСБУ Волині

Завтра у Луцьку відбудеться міжнародна боксерська матчева зустріч

Пам'яті майстра спорту України з боксу - співробітника Служби безпеки України капітана Віктора Мандзика

Я повідомляє Управління Служби безпеки України у Волинській області у «Фейсбуці» збірну команду з обласного центру Волині готують до змагань тренери-викладачі, які свого часу тренували самого Віктора Мандзика. У змаганнях візьмуть участь збірні команди КЗ  «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради» (Україна) та БК «Печера Лева» м. Зембіце (Республіка Пльща). 

Офіцер загинув під час виконання свого службового обов’язку 21 березня 2015 року у місті Волноваха Донецької області. 

Віктор Мандзик ще з 13-ти років почав активно займатися боксом. Багаторазовий переможець та призер багатьох міжнародних та всеукраїнських змагань. У 2007 році на Всеукраїнському турнірі пам’яті Педро Саеса Бенедикто в м. Сімферополь (АР Крим) – здобув золоту нагороду та виконав норматив майстра спорту України з боксу.

З січня 2015 року Віктор Мандзик виконував завдання у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста. Але 21 березня 2105 року його життя трагічно обірвалося.

Під час служби у спецпідрозділі «Альфа» Управління СБУ у Волинській області Віктор став найкращим стрільцем, членом збірної команди УСБУ з рукопашного бою. Через серйозну травму він перейшов на службу в оперативний підрозділ. 

З січня 2015 року Віктор Мандзик виконував завдання у районі проведення антитерористичної операції в Донецькій області, особисто брав участь в затриманні озброєного терориста. Але 21 березня 2105 року його життя трагічно обірвалося. Указом Президента України Віктор Мандзик нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (посмертно).

Змагання розпочнуться 24 березня 2018 року, о 18 год. 00 хв., в ТРЦ «ПортCity» (м. Луцьк, вул. Сухомлинського, 1).

Telegram Channel