Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
 «Луцькводоканал» змінив систему нарахувань за спожиті послуги

Споживачам нагадують - контролювати рахунки можна онлайн

vd.lutsk.ua

«Луцькводоканал» змінив систему нарахувань за спожиті послуги

Споживач зобов’язаний щомісячно передавати показники індивідуальних приладів обліку.

КП «Луцькводоканал» повідомляє, що змінилась система нарахувань за спожиті послуги водопостачання та водовідведення. Саме тому, у споживачів можуть виникати запитання стосовно розміру нарахувань, що зазначено у квитанціях. Отримати вичерпну відповідь стосовно здійснення розрахунку, а також уточнити показники квартирних лічильників можна зателефонувавши за номером 74-91-21, 28-40-40, 28-40-48, 28-40-56, 28-40-14, а також звернувшись особисто у відділ з обслуговування клієнтів за адресою: м. Луцьк, вул. Дубнівська 26 та вул. Січова 16 (1 поверх). Працівники відділу допоможуть Вам вирішити вашу проблему, а також виправити неточності у разі їх виникнення.

Тут споживач може переглянути стан свого особового рахунку, внести фактичні показники лічильників, друкувати готові розрахункові квитанції на оплату, а також провести оплату через інтернет.

Для повного контролю за обсягами нарахувань та оплат за послуги водопостачання та водовідведення, рекомендуємо скористатись Інтернет магазином комунальних послуг - ukrbilling.com. Тут споживач може переглянути стан свого особового рахунку, внести фактичні показники лічильників, друкувати готові розрахункові квитанції на оплату, а також провести оплату через інтернет. Користуючись даним сервісом, Ви значно спрощуєте собі процес сплати за спожиті послуги та отримуєте можливість контролю за станом оплати свого особового рахунку.

Також, проаналізувавши ситуацію що склалась на сьогодні, вважаємо за необхідне ще раз наголосити, що згідно постанови Кабінету Міністрів України від 21.07.2005р. № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», споживач зобов’язаний щомісячно передавати показники індивідуальних приладів обліку. У разі неподання споживачем таких показань, нарахування у розрахунковому періоді здійснюється за середньодобовим споживанням, що передбачено у ЗУ «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання».

Telegram Channel