Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Ці незвичайні танцюристи встановили новий світовий рекорд (Відео)

Побити цей рекорд буде складно.

Наука будущего.

Ці незвичайні танцюристи встановили новий світовий рекорд (Відео)

Організатори шоу роботів переконані, що вони чудові артисти

Танцювальні рекорди серед роботів - не така рідкість, як може здатися. У серпні минулого року 1069 роботів «Добі» встановили рекорд в Китаї, одночасно виконавши танець. Тепер позначку піднято до 1372: саме стільки роботів встановили новий рекорд Гіннеса. Місцем проведення шоу стала Італія. На заході був присутній суддя Книги рекордів, який зафіксував все, що відбувається. Про це розповідає портал Naked Science.

 Робот має 16 запатентованих сервоприводів, завдяки яким його рухи дуже схожі на людські

Новий рекорд встановили за допомогою роботів Ubtech Alpha 1S. Модель відрізняється неймовірною гнучкістю, що дозволяє їй виконувати найрізноманітніші рухи. Пристроєм можна керувати за допомогою смартфона або планшета. Робот має 16 запатентованих сервоприводів, завдяки яким його рухи дуже схожі на людські. Кожен такий привід, по суті, являє собою штучний суглоб, який відповідає за стан тієї чи іншої кінцівки. Вбудований акумулятор дозволяє роботу функціонувати протягом години. Відновити заряд батареї можна за відносно короткий проміжок часу.

Пристрій позиціонується одночасно як дитяча іграшка і як «повноцінний член сім'ї». У будь-якому випадку широкі можливості роботів Ubtech можуть бути цікаві користувачам різного віку.


 

Telegram Channel