Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
У Ковелі затримали грабіжника, який виривав з рук перехожих телефони

Тривають розслідування.

05542.com.ua

У Ковелі затримали грабіжника, який виривав з рук перехожих телефони

Учора співробітники Ковельського та Любомльського відділів поліції встановили особи зловмисників, котрі пограбували 34-річного ковельчанина та 55-річного жителя Любомля

За фактами грабежів слідчі розпочали кримінальні провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України.

До Ковельських поліцейських учора вночі звернувся 34-річний місцевий житель. Чоловік повідомив, що в Ковелі посеред вулиці невідомий вирвав із його рук телефон «Nokia» та втік, інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Оперативники спільно із дільничними офіцерами поліції встановили причетність до скоєння грабежу 48-річного ковельчанина.

Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Із аналогічною заявою до любомльських поліцейських звернувся 63-річний місцевий житель. Поліцейські з’ясували, що в ніч на 05 квітня 52-річний житель Любомля  вдома  у потерпілого заволодів мобільним телефоном  марки «Nokia» з сім картою та чохлом, у якому було 500 грн. 

Окрім того, 3 квітня 21-річний ковельчанин відкрито заволодів електронною цигаркою марки 25-річного жителя Ковеля. Потерпілий звернувся із заявою до  поліції.

За усіма фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Telegram Channel