Курси НБУ $ 39.23 € 42.44
День довкілля об’єднав лісівників і громадськість

Учні Новорудської, Городоцької та Прилісненської шкіл прибрали наслідки людської недбалості

Учні Новорудської, Городоцької та Прилісненської шкіл прибрали наслідки людської недбалості

ВОУЛМГ

День довкілля об’єднав лісівників і громадськість

Спільно прибирали ліс, прилеглий до населених пунктів, вздовж автомагістралей та доріг

Щорічно День довкілля в ДП «Городоцьке лісове господарство» відбувається за дружньої та активної участі як  працівників лісгоспу, так і громадськості сіл. І цьогоріч захід видався масовим, повідомляє сайт Волинського обласного управління лісового і мисливського господарства. Працівники лісгоспу на території всіх підрозділів  провели благоустрій, озеленили садиби лісництв, контору лісгоспу, тощо. До акції до Дня довкілля було залучено 65 працівників всіх виробничих підрозділів лісогосподарського підприємства, а також  представники громадськості. Всього впорядковано близько 8 га садиб адмінприміщень та прилеглих територій.  Крім того дуже важлива робота була проведена в рамках акції «Чистий ліс» учнями та вчителями загальноосвітніх шкіл в зоні діяльності Городоцького лісгоспу.

До акції до Дня довкілля було залучено 65 працівників всіх виробничих підрозділів лісогосподарського підприємства, а також  представники громадськості. Всього впорядковано близько 8 га садиб адмінприміщень та прилеглих територій.

На щастя, нашим дітям  не байдужий стан довкілля. Адже коли ми говоримо про те, що ліс – це наше багатство, комора щедрих лісових дарів, то потрібно його утримувати в чистоті та порядку.

«Від імені адміністрації державного підприємства «Городоцьке лісове господарство» дякуємо учням та вчителям Городоцької, Прилісненської, Новорудської загальноосвітніх шкіл за проведену роботу із прибирання лісових масивів, прилеглих до населених пунктів, вздовж автомагістралей та лісових доріг. Ваша праця стане запорукою того, що наші ліси стануть ще кращими, охайнішими, де можна буде повною мірою насолоджуватись перебуванням на його лоні. Ми є частиною Європи, де чисте довкілля – це обов’язковий спосіб» – йдеться у повідомленні. 

Акція «Чистий ліс»
Акція «Чистий ліс»
Чисте довкілля – це обов’язковий спосіб життя кожного
Чисте довкілля – це обов’язковий спосіб життя кожного
Telegram Channel