Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
У Луцьку  – чемпіонат України із шашок серед людей із ураженням опорно-рухового апарату

Чіки-бріки і в дамки

Луцька міськрада

У Луцьку – чемпіонат України із шашок серед людей із ураженням опорно-рухового апарату

До Луцька прибули спортсмени із 16 областей України

Сьогодні у СОК «Адреналін Сіті» стартував Чемпіонат України із шашок-64 серед спортсменів, які мають ураження опорно-рухового апарату, повідомляє відділ інформаційної роботи на сайті Луцької міської ради. До Луцька прибули спортсмени із 16 областей України, аби продемонструвати свої знання та навики в інтелектуальних видах спорту, а також цікаво та змістовно провести час. Загалом до участі у турнірі прибуло більше 44-х учасників. Два тижні тому у Луцьку успішно відбулися подібні змагання серед спортсменів із вадами зору. Організатором є Волинський регіональний центр фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».

Турнір з шашок-64 проходитиме за швейцарською системою у 9 турів. Триватиме він до 20 квітня.

Церемонія відкриття змагань відбулася за участі заступника голови обласної ради Романа Карпюка, радника міського голови Ігоря Поліщука, виконувача обов’язків директора Волинського регіонального центру фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Романа Галана-Блащука, ректора Академії рекреаційних технологій і права Андрія Сітовського.

Студенти Академії та коледжу рекреаційних технологій і права підготували невеликий концерт для гостей нашого міста.

Потому учасники пройшли жеребкування та розпочали гру. Турнір з шашок-64 проходитиме за швейцарською системою у 9 турів. Триватиме він до 20 квітня.

Telegram Channel