Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Учням та вчителям показали як правильно надавати допомогу

Вчилися рятувати людське життя

ВОЦ екстреної медичної допомоги та медицини катастроф

Учням та вчителям показали як правильно надавати допомогу

Були створені умови наближені до реальних: палаючий автомобіль, «справжный» постраждалий

В рамках міжнародного проекту «Рятуємо по-європейськи», організаторами якого є медичні і пожежні рятувальники м. Бартошице Республіки Польща, а також управління освіти та охорони здоров’я Луцької міської ради, відбувся публічний показ рятувальних дій для учнів та вчителів. Показові заняття проводились у консультаційному центрі управління ДСНС України у Волинській області (тренувальна база), повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Подібні показові заняття дозволяють краще запам’ятати, засвоїти життєво необхідні знання як дорослим, так і дітям, адже можуть знадобитися в будь-який момент і врятувати людське життя.

Бригада ЕМД (керівник бригади лікар ЕМД Каленюк А.Л.) продемонструвала порядок і правильність дій порятунку постраждалого у ДТП. Для кращої демонстрації рятувальних дій були створені умови наближені до реальних: палаючий автомобіль, «реальний» постраждалий. Подібні показові заняття дозволяють краще запам’ятати, засвоїти життєво необхідні знання як дорослим, так і дітям, адже можуть знадобитися в будь-який момент і врятувати людське життя.

Telegram Channel