Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Володимир-Волинському районі замість 37 призовників, до війська відправляють 12

За ухилення від призову на строкову військову службу призовники притягуються до адміністративної відповідальності.

Pohorynsky

У Володимир-Волинському районі замість 37 призовників, до війська відправляють 12

Про це йшлося сьогодні під час оперативної наради в райдержадміністрації

Зокрема, військовий комісар Володимир-Волинського ОРВК Руслан Яцій проінформував, що основною проблемою, яка виникає під час оповіщення призовників – це їх відсутність за місцем реєстрації, адже більшість з них знаходиться на тимчасових заробітках або закордоном.

При плановому завданні призову на строкову військову службу для району – 37 чоловік, готових до відправки до війська – 12.

– На сьогодні, при плановому завданні призову на строкову військову службу для району – 37 чоловік, готових до відправки до війська – 12, - резюмував Руслан Ярославович.

Та при цьому наголосив, що частина юнаків району, які підлягають призову, мають право на відстрочку. Ще частина не проживає тривалий час на території району, хоч і зареєстровані, а задля того, щоб відсіяти їх зі списків, необхідні усі підтверджувальні документи.

Голова райдержадміністрації Наталія Василець закликала представників місцевого самоврядування плідно попрацювати над оповіщенням юнаків та проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо строкової служби. Зокрема, акцентувати увагу на тому, що строковики несуть військову службу у частинах постійних місць дислокації і до участі в антитерористичній операції не залучаються.

Telegram Channel