Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
США пригрозили Росії

Волкер застеріг Італію.

Interfax-Україна.

США пригрозили Росії

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що санкції проти Росії необхідно зберігати і, можливо, посилювати

Крім того, Волкер застеріг Італію від одностороннього зняття обмежувальних заходів стосовно Москви, повідомляє в понеділок італійська газета «Стампа», розповідає Interfax-Україна.

 Як причину для санкцій К. Волкер назвав те, що «Росія не дотримується зобов'язань щодо виконання Мінських домовленостей»

«Скасовувати санкції точно було б неправильним сигналом. Ми маємо гарантувати, що санкції залишаться в силі, а, можливо, і посиляться через дії Росії», - сказав К.Волкер в інтерв'ю газеті. Як причину для санкцій К. Волкер назвав те, що «Росія не дотримується зобов'язань щодо виконання Мінських домовленостей». «Вона робила й інші речі, наприклад, здійснила атаку із застосуванням нервово-паралітичного газу у Великій Британії», - додав К. Волкер.

Крім того, він застеріг Італію від зняття санкцій з Росії в односторонньому порядку. «Італія не може зняти санкції з Росії без тяжких наслідків», - заявив К. Волкер. «Це європейські заходи, а не італійські. Їх недотримання насамперед викликало б проблеми з Брюсселем», - додав він.

Telegram Channel