Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Звіт Кабміну перенесли

Чи виконав уряд програму, стане відомо не раніше 20 червня.

РБК-Україна.

Звіт Кабміну перенесли

Комітет Ради переніс розгляд звіту Кабміну на червень

Комітет Верховної ради України з питань економічної політики переніс розгляд звіту Кабінету міністрів України на червень. Про це йдеться у повідомленні на сайті комітету, розповідає РБК-Україна.

«Розгляд звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів України у 2017 році перенесено на чергове засідання комітету 20 червня 2018 року», - йдеться у повідомленні. Як зазначається, початок засідання заплановано на 14:30.

 «Розгляд звіту про хід і результати виконання програми діяльності Кабінету міністрів України у 2017 році перенесено на чергове засідання комітету 20 червня 2018 року», - йдеться у повідомленні

Нагадаємо, раніше представник президента України у парламенті, народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенко» Ірина Луценко повідомляла, що парламентський комітет з економічних питань не розглядатиме звіт уряду 18 квітня у зв’язку з відрядженням голови комітету. Зазначимо, раніше Кабінет міністрів України схвалив звіт про виконання державного бюджету за 2017 рік. Зокрема, міністр фінансів Олександр Данилюк зазначив, що бюджет на 2017 рік було виконано з дотриманням усіх термінів, передбачених законодавством.

Telegram Channel