Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Київ виділив шестизначну суму на фінал Ліги чемпіонів

Фінал Ліги чемпіонів-2018 відбудеться в Києві на НСК "Олімпійський".

Фото: 5 канал

Київ виділив шестизначну суму на фінал Ліги чемпіонів

Федерація футболу України отримає 25 млн грн на організацію проведення фіналу Ліги чемпіонів у Києві. Відповідний договір з ФФУ уклала Київська міськдержадміністрація

Департамент освіти і науки, молоді та спорту КМДА 6 квітня 2018 року оголосив тендер на проведення в столиці України фіналів ЛЧ серед чоловіків і жінок. У той же день уклали договір через систему Prozorro з ТОВ «ФФУ Маркетинг», засновниками якої є ФФУ.

Київрада затвердила виділення 25 млн грн на проведення обох фіналів Ліги чемпіонів у Києві в травні 2018 року. Тиждень тому на сайті УЄФА стартував продаж квитків на матч на НСК «Олімпійський».

Саме «ФФУ Маркетинг» доручили провести підготовку міста та стадіону до фінальних матчів Ліги чемпіонов, інформує «Gazeta.ua».

22 лютого 2018 року Київрада затвердила виділення 25 млн грн на проведення обох фіналів Ліги чемпіонів у Києві в травні 2018 року. Тиждень тому на сайті УЄФА стартував продаж квитків на матч на НСК «Олімпійський» (фінал Ліги чемпіонів), який відбудеться 26 травня.

Telegram Channel