Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
За розбите авто кума Путіна чоловікові загрожує 15 років тюрми

Новенька машина такого класу коштує від 4 млн грн

ТСН

За розбите авто кума Путіна чоловікові загрожує 15 років тюрми

П'яному автомийнику, який розбив автомобіль екс-голови Адміністрації президенти Кучми, кума президента Росії Володимира Путіна Віктора Медведчука, загрожує 15 років ув`язнення

Про це повідомляє «ТСН».

Подейкують, машину на автомийці залишила дружина Медведчука - Оксана Марченко. Після цього нетверезий працівник автомийки вирішив покататися на чужому авто. Крім адміністративного штрафу за скоєння ДТП та кермування в нетверезому стані і без документів, чоловіку загрожує реальний строк за викрадення машини.

Подвійна ДТП на столичному Подолі. Чорний «Мерседес-Бенц» на світлофорі доганяє мікроавтобус, а той чіпляє "Ланос". Водій позашляховика взагалі не гальмував, говорять свідки. І покинувши авто намагався втекти з місця пригоди, проте був настільки п'яний, що просто сховався за найближчим стовпом.

Нетверезий працівник автомийки вирішив покататися на чужому авто. Крім адміністративного штрафу за скоєння ДТП та кермування в нетверезому стані і без документів, чоловіку загрожує реальний строк за викрадення машини.

«Як зазначили експерти, у нього в 10 разів перевищувала норму алкогольного сп'яніння. Він зовсім неадекватний», - кажуть свідки.

Звичайна аварія з п'яним кермувальником могла стати черговою ДТП у зведеннях поліції. Проте замість високопосадовця чи мажора за кермом елітного авто сидів автомийник, який вирішив покататися на машині клієнта. Пікантності ситуації додає власник машини.

За даними реєстру позашляховик, чорного кольору, 2010 року випуску належить Віктору Медведчуку. Новенька машина такого класу коштує від 4 млн грн, із восьмирічним пробігом – удвічі дешевша.

У районі скоєння ДТП зо п'ять автомийок. Кум Путіна миється на зеленій мийці на кільці. Тут зізнаються, вночі обслуговували німецький позашляховик. Проте на мийці вдають ніби такого колегу не знають.

«За відкритим провадженням від 10 до 15 років позбавлення волі», - кажуть правоохоронці.

Бампер, радіатор, фари – ремонт авто обійдеться в десятки тисяч доларів. Чиїм коштом відновлюватимуть машину в родині Медведчуків поки що не говорять.

Telegram Channel